Onze ambitie

Ieder kind is uniek!

Kinderen vinden verschillende dingen leuk, hebben uiteenlopende talenten en allemaal een andere inbreng in de groep. Het herkennen en erkennen van deze diversiteit maakt dat de kinderen zich bij Dribbel thuis voelen, betrokken zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.

Genieten van elke dag!

Bij Dribbel is ‘er samen op uit gaan’ geen uitzondering maar een gewoonte. We maken dagelijks gebruik van de directe omgeving van Saasveld; ons aangrenzend buitenterrein, de Bernardusschool, het Kerkenbos, de bakker, de slager, plaatselijke boerderijen en we bezoeken andere verenigingen en ondernemers. Ons motto; Geniet van elke dag!

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact tussen ons en de ouder. De breng- en haalmomenten zijn een belangrijk contactmoment waarbij we open en eerlijk zullen communiceren. Door de korte lijntjes blijft de drempel laag en is er een goede overdracht. 

Op de babygroep maken we gebruik van een overdrachtsboekje. In dit boek houdt de pedagogisch medewerker elke dag de voedings- en slaaptijden bij met een verhaaltje over de gebeurtenissen van die dag. Ook kunnen ouders via dit boekje communiceren.

Tip! Schrijf bijzondere gebeurtenissen en mijlpalen op in het boekje, het is een mooi boek om te bewaren als herinnering.

Persoonlijk (online) ouderportaal

Hier zijn de contracten, de planning, facturen, jaaropgaves en belangrijke documenten zoals onze protocollen te vinden. Ook werken we met een digitaal dagboek waar pedagogisch medewerkers zo nu en dan een bericht zetten over wat het kind gedaan heeft die dag met foto’s erbij.

Naast het digitale dagboek hebben we voor de kinderen van de dreumes- en peutergroep een plakboek. Hier plakken we bij elk thema een knutselwerkje. Ouders mogen het plakboek altijd inkijken. Het plakboek gaat mee naar huis zodra het vol is of wanneer de kinderen naar school gaan.

Aanmelden voor opvang bij Dribbel?

Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag!