Babygroep "De Puppies"

0 - 1,5 JAAR

Met veel liefde en deskundigheid zorgen wij voor de allerkleinsten van Dribbel Kinderopvang. De leidsters werken zoveel mogelijk op vaste dagen zodat we een vertrouwelijke en veilige omgeving kunnen bieden aan de baby’s op onze groep.

Alle ruimte voor ontwikkeling

De babygroep is een rustige, overzichtelijke groep. In deze groep hebben we verschillende hoeken waarin de kinderen zich steeds meer en samen kunnen ontwikkelen. De hoge duo-box is voor de allerkleinsten. Er is ruimte onder de box waar de tijgerende baby’s zich kunnen terugtrekken, verstoppen en samen kunnen spelen. Dan hebben we een spiegelwand met loopstang voor de kinderen die al wat mobieler worden en op ontdekking willen gaan, maar een spiegel is natuurlijk ook erg leuk om naar jezelf te kijken. Er is een klimhoek en aan de groepstafel kunnen we samen eten en drinken.

Buiten zijn is belangrijk

Naast de twee inpandige slaapkamers beschikken we over twee buitenbedjes, of te wel Lutjepotjes. Wij zijn enorm enthousiast over deze bedjes. Het kind ligt heerlijk rustig in het veilige bedje. In de buitenlucht bouwen baby’s meer vitamine D op waardoor ze meer weerstand krijgen en de frisse lucht is goed voor hun longetjes.

Voordat uw baby op onze groep start plannen we eerst een intakegesprek. Dit is een moment van wederzijdse kennismaking en uitwisseling van informatie omtrent de baby en onze groep. We willen namelijk in het begin zoveel mogelijk de thuissituatie na bootsen qua slaap- en voedingsritme en bijvoorbeeld bed rituelen. Tijdens het intakegesprek zullen we ook een wenochtend inplannen van 3 á 4 uurtjes.

Aanmelden voor opvang bij Dribbel?

Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag!