info@dribbelkinderopvang.nl

VSO & BSO
4 - 13 jaar - mAXIMAAL 20 KINDEREN

En dan… Voor het eerst naar school! Veel nieuwe indrukken, nieuwe vrienden en een heel ander ritme. Een roerige tijd voor de kinderen. Daarom nemen we ook een op de VSO/BSO een wenmiddag in acht.

Tijdens het intake-gesprek maken we een afspraak voor het wennen op de BSO. Ons advies is; kom je kind zelf brengen de eerste keer, dat is voor zowel het kind als de ouder fijner. Samen zullen jullie dan kennismaken met de pedagogisch medewerker en bespreek je hoe een dag er uit ziet, wat de kinderen die dag gaan doen en kun je als ouder eventuele bijzonderheden doorgeven.

Wordt uw kind bijna vier jaar en gaat het de overgang maken van Kinderopvang naar BSO, dan zullen wij het kind in overleg met ouder een aantal keren mee laten draaien binnen de BSO groep. Zo wordt de overstap natuurlijker en daardoor makkelijker. Het kind kent de pedagogisch medewerker van de groep en ook al een aantal van de kinderen.

Onze BSO groep is heel huiselijk ingericht met een grote groepstafel, bouwhoek, huishoek, spelletjes kast, poppenhuis, techniekhoek en een chillhoek. BSO is vrije tijd, daarom zijn de kinderen vrij in hoe ze deze tijd gaan indelen. Na een beker drinken en een stuk fruit vertellen we de kinderen welke activiteit wij die dag gaan aanbieden. Wij zorgen elke dag voor een bewegingsactiviteit en/of knutselactiviteit die de kinderen kunnen doen.

Naar buiten gaan doen we graag! We mogen, na schooltijd, ook gebruik maken van het afgesloten schoolplein van de Bernardusschool en hun speelmateriaal.
Het plein kunnen wij via onze eigen BSO groep betreden.

                    Mocht u zeker zijn van de aanmelding van uw kind kunt u dat via deze site doen. Zodra de aanmelding binnen is nemen wij contact op

Klik hier om uw kind aan te melden

Liever eerst een keertje komen kijken? Mail dan naar info@dribbelkinderopvang.nl