info@dribbelkinderopvang.nl

Dreumes/Peutergroep
1 - 4 jaar - MAXIMAAL 16 KINDEREN

De Dreumes/Peutergroep van Dribbel Kinderopvang is ingericht voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Terwijl uw kind in de babygroep vooral op fysiek niveau veel ontwikkeling doormaakte, zal hij nu op emotioneel en sociaal vlak een hoop leren. Ons team ondersteund en stimuleert de kinderen graag in dit proces door de kinderen ruimte te bieden die ze nodig hebben maar ook door allerlei activiteiten met ze te ondernemen.

De groep is ruimtelijk en licht, en biedt kinderen veel vrije speelruimte. De hoeken zijn dynamisch; Er is een leeshoek, bouwhoek, huishoek en klimhoek maar deze hoeken mogen nog gerust door elkaar lopen. We hebben een grote groepstafel waaraan we de opening van de dag doen, samen eten, verhalen voorlezen, liedjes zingen en knutselen met de kinderen.

Het buiten is voor onze opvang heel erg belangrijk. Naast het dagelijks spelen op ons eigen speelterrein gaan we er ook, als het weer het toe laat, elke dag op uit. Dat kan zijn; het brood halen bij de bakker maar ook een stuk wandelen of het bos in gaan dat om de hoek ligt. Tijdens de wandelingen nemen we onze bolderkar of buggy mee zodat iedereen mee kan. Zo gezellig!Mocht u zeker zijn van de aanmelding van uw dreumes of peuter kunt u dat via deze site doen. Zodra de aanmelding binnen is nemen wij contact op.

Klik hier om uw peuter aan te melden

Liever eerst een keertje komen kijken? Mail dan naar info@dribbelkinderopvang.nl

Dubbele groepstafel

speelblokken

huishoek